Kick-off-bijeenkomst Transparantiebenchmark 2019

De Transparantiebenchmark is een tweejaarlijks terugkerend onderzoek naar de inhoud en kwaliteit van MVO-verslaggeving onder circa 500 grootste organisaties in Nederland. Tijdens de Kick-off bijeenkomst ontvangt u essentiële handvatten over transparante verslaggeving over de maatschappelijke impact van uw onderneming, zowel op strategisch als op operationeel niveau.

Daarbij gaan we in op trends en ontwikkelingen en lichten we de self-assessment-tool toe.

In 2019 maakt de Transparantiebenchmark gebruik van nieuwe criteria. Tijdens de Kick-off bijeenkomst zal er toelichting worden gegeven op deze nieuwe criteria. Bekijk de nieuwe criteria voor 2019.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

09.30 u.    Ontvangst

10.00 u.    Welkom door Saskia van den Brink, manager Topsectoren en Industriebeleid, Ministerie van Economische zaken en Klimaat

10.15 u.    Trends & ontwikkelingen. Hoe bereiden we onze kinderen voor op de 21e eeuw?  door Giuseppe van der Helm, lid Panel van Deskundigen Transparantiebenchmark

10.45 u.    Transparantie als tool voor verandering; Philips’ aanpak op het verduurzamen van de keten door D. McNeill, global director for supplier sustainability,  Philips (winnaar Kristalprijs 2018)

11.15 u.    Pauze

11.30 u.    Praktische handvatten voor het Self-Assessment en Toelichting op de nieuwe criteria door EY Accountants

12.15 u.    Netwerklunch

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk. Indien u verhinderd bent voor de Kick-off op 8 april, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar: posevenementen@rvo.nl.